................................................................................................ Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

~~

~~

Η Αρκαδία βρίσκεται στο κέντρο της Πελοποννήσου. Συνορεύει στα βόρεια με το Νομό Αχαΐας, στα βορειοανατολικά με το νομό Κορινθίας, στα βόρεια και ανατολικά με το νομό Αργολίδας, στα νότια με το νομό Λακωνίας, στα νοτιοδυτικά με το νομό Μεσσηνίας και στα δυτικά με το νομό Ηλείας. Το ανατολικό του τμήμα έχει έξοδο στη θάλασσα, στον Αργολικό κόλπο και το Μυρτώο Πέλαγος.

Μέχρι το 1999 η Αρκαδία χωριζόταν διοικητικά σε τέσσερις επαρχίες Μαντινείας, Μεγαλοπόλεως, Γορτυνίας και Κυνουρίας.

Σημαντικές πόλεις του νομού είναι η πρωτεύουσα Τρίπολη (25.520 κατ.), η Μεγαλόπολη (5.135 κατ.), το Λεωνίδιο (3.249 κατ.), το Άστρος(2.674 κατ.), ο Τυρός (2.116 κατ.),το Λεβίδι (1.219 κατ.). Σε άνθηση βρίσκονται τα τελευταία χρόνια λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης οι κωμοπόλεις Δημητσάνα, Καρύταινα, Λαγκάδια, Ελληνικό, Ψάρι και Βυτίνα. Οι σημαντικότεροι λιμένες της Αρκαδίας είναι του Παραλίου Αστρους,του Τυρού και της Πλάκας Λεωνιδίου.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

AΡΚΑΔΙΑ

AΡΚΑΔΙΑ
ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αλέξης Φωτόπουλος από το Στενό Αρκαδίας

        Βιογραφικό     

oikogenia
Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. Εργάσθηκε για δεκαπέντε χρόνια ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες στη συνέχεια για δέκα χρόνια δημιούργησε τη δική του εταιρεία ενώ παράλληλα ασχολιόταν με τη συγγραφή του πρώτου βιβλίου «Έτσι Γίνεται Θαύμα». Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αφήσει κάθε άλλη δραστηριότητα και έχει επικεντρωθεί στη συγγραφή, την διδασκαλία και την βοήθεια σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν ν’ απαλλαγούν από όλες τους τις ασθένειες, τα εμπόδια που τους στερούν τις ευτυχισμένες σχέσεις και την αφθονία.
Η θεαματική αλλαγή του ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, στα 35 του χρόνια, όταν είδε όλη του τη ζωή να κλονίζεται όταν προσβλήθηκε από μία μορφή σκλήρυνσης κατά πλάκας. Το σοβαρό αυτό περιστατικό με την υγεία του έγινε η αιτία να αφυπνιστεί και  να αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής του. Στράφηκε σε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και ξεκίνησε ένα ταξίδι πνευματικής και υπαρξιακής αναζήτησης. Αφοσιώθηκε από τότε στη μελέτη Ελλήνων και ξένων φιλοσόφων, καθώς και μεγάλων επιστημόνων, αλλά και την βαθύτερη επαφή με το Θείο, προκειμένου να ανακαλύψει τι είναι αυτό που θα μπορούσε να του δώσει σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία. Συνειδητοποίησε το προβλημα υγείας που του προέκυψε  ήταν γιατί είχε κόψει την επαφή με την Πηγή του, ο άνθρωπος είναι πνεύμα, ψυχή και για να έχει υγεία ευτυχισμένες σχέσεις και αφθονία, θα πρέπει να έχει επαφή με την Πηγή του, τον Κϋριο. Συνειδητοποίησε επίσης ότι ο τρόπος που μετέφραζε τα γεγονότα ήταν λανθασμένος, έμπαινε εύκολα σε κατάσταση συναγερμού και θα έπρεπε να επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητό του. Κατάλαβε ότι ο άνθρωπος είναι ενέργεια, η οποία κυκλοφορεί σε ποτάμια που λεγονται μεσημβρινοί και βγαίνει από ενεργεικά κέντρα κι αν διακατέχεται από αρνητικά συναισθήματα, η ενέργεια αυτή μπλοκάρεται με αποτέλεσμα το σώμα και τα όργανα μας να μην λειτουργούν καλά. Συνειδητοποίησε ότι το σώμα μας, τα όργανά μας λειτουργεί με πληροφορίες που λαμβάνει από το Σύμπαν (μορφογεννητικά πεδία) οι υποδοχείς των οποίων είναι στα ενεργεικά μας κέντρα, κι όταν αυτά κλείνουν απο τα αρνητικά συναισθήματα, τα οργανά μας παυουν να λαμβάνουν πληροφορίες και τότε αρρωστάινουν. Αποφάσισε να βρεί τον τρόπο να αλλάξει τα πάντα, να πετάξει απο υγεία και χαρά και να κάνει κι όλο τον κόσμο να πετάξει κι αυτός. 
Σκοπός της ζωής του πλέον είναι με τα σεμινάρια του, την προσωπική επαφή με όλους που το ζητούν, τις εκπομπές του στην τηλεόραση, την ιστοσελίδα του, τα άρθρα, τα βιβλία του, (Έτσι Γίνεται το Θαύμα, Μια Ζωή Γεμάτη Φως) είναι ν’ απαλλάξει όλους τους ανθρώπους από τα βαρίδια που τους εμποδίζουν να πετάξουν, να τους βοηθήσει ν’ απαλλαγούν από κάθε ασθένεια, από κάθε πρόβλημα στις σχέσεις τους και από την στέρηση της αφθονίας.
Όσοι διαβάζουν τα βιβλία του, βλέπουν τις εκπομπές τους ή έρχονται σε επαφή μαζί του νοιώθουν την καρδιά τους ν’ ανοίγει, να γεμίζει αγάπη, νοιώθουν να επανασυνδέονται με την Πηγή τους, αισθάνονται γαλήνη, ηρεμία, σιγουριά για το μέλλον, νοιώθουν ότι τίποτα πλέον δεν μπορεί να τους κρατά περιορισμένους από το να ζήσουν τη ζωή που είχαν ονειρευτεί.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Σταθερό: 2103387000 Κινητό: 6977349766, Κινητό: 6909193329email: alex-fotop@hotmail.com,  Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος, Alexios Fotopoulos-b, ομάδα στο facebook: "Έτσι Γίνεται το Θαύμα". Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους 10680 κέντρο Αθήνας Μετρό Πανεπιστήμιο.
δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα : http://www.afotopoulos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου